Hallow 🎃

• Totale activiteit 7
  • Laatste activiteit
  • Lid sinds
  • Volgend 0 gebruikers
  • Gevolgd door 0 gebruikers
  • Stemmen 3
  • Abonnementen 2

Activiteitenoverzicht

Nieuwste activiteit door Hallow 🎃
  • Hallow 🎃 heeft een opmerking geplaatst,

Hello I'd like to report a Bully, he got asked by someone else to send mean words to a ffriend of mine “imsogaywtf_17562” is his username I'd like to ask you to do something about it because as far...

• Hallow 🎃 heeft een opmerking geplaatst,

J'aimerais signaler une personne pour manque de respect envers les information privé se qui a mener qu'une personne utilise ma photo et en traitent salope La personne ayant envoyer une photo de mo...