Assets not saving in Rich Presence tab

Komentarze

Komentarze: 13

  • Steel

    UPDATE: They all showed up at once, but it was so confusing.

    1
  • KaiFrontier

    I'm having the same issue.

    3
  • same im facing the same issue it shows after i upload the img in 1024*1024 format but then after re loading trying to add as a large img key it is not to be found

    1
  • Xi Zhongxun

    I have the same problem

    1
  • sanyaaaaaa_1

    i have the same issue

    1
  • sanyaaaaaa_1

    guys, it has a big delay

    2
  • Supporter

    I have the same issue too.

    2
  • Maciej

    Same.


    ;(

    0
  • Zdun

    i have the same issue

    0
  • Maciej

    okay, after waiting of 10-30 minutes it's all showed. (i forgot to say it) wait some time and assets show yourself. (after reload of site)

    0
  • Maciej

    wait some time and reload site.

    0
  • 道場

    The problem is not a problem in the first place
    The images loadout it's just you need to wait for 10-15 (mins)
    why? I'm not omniscient but I think its because of the following

    • Image server & or database is bloated asf
    • Verification of the images you uploaded to see if they comply with regulations and D'TOS
    • Caching problems
    • Server to Client connection is stupid slow

    but yeah, anyway hope this solved what you needed although I know someone already explained what happened. just wanted to give you some insight (of what I think at least)

     

    0
  • FHGDev

    I'm getting this issue also...

    0

Zaloguj się, aby dodać komentarz.