Nelly

• Totalt antal aktiviteter 169
  • Senaste aktivitet
  • Medlem sedan
  • Följer 0 användare
  • Följs av 156 användare
  • Röster 0
  • Prenumerationer 0

Artiklar

Senaste aktivitet för Nelly Senaste aktivitet Röster
  • Krav för Verifierad server

Verifierade servrar på Discord indikerar att servern är ett företags, varumärkes eller en offentlig persons officiella community på Discord. Verifieringsmärket visas uppe i vänstra hörnet på serve...

• Discord Partnership Code of Conduct

Partnered servers are at the forefront of Discord. We want our Partnered servers to be welcoming to all users, whether they are complete newcomers to Discord or expert users and longtime community ...