Xales

• Totalt antal aktiviteter 12
  • Senaste aktivitet
  • Medlem sedan
  • Följer 0 användare
  • Följs av 1 användare
  • Röster 4
  • Prenumerationer 4

Aktivitetsöversikt

Senaste aktivitet för Xales
  • Xales skapade ett inlägg för

Black Theme | Discord Website

Dear Discord,     Please add black theme to discord website, because my eyes can't take it.       It's not a joke     Xales

• Xales skapade ett inlägg för

Hypesquad Tiers

I would like to renew my proposal "Do the hypesquad (houses) tiers.1m - 1 tier3m - 2 tier6m - 3 tier9m - 4 tier12m (1y) - 5 tier."And 24 (2y) - 6 tier(https://support.discordapp.com/hc/pl/c...

• Xales skapade ett inlägg för

Hypesquad (houses) tiers

Do the hypesquad (houses) tiers. 1m - 1 tier 3m - 2 tier 6m - 3 tier 9m - 4 tier 12m (1y) - 5 tier. Have a nice day 👋

• Xales skapade ett inlägg för

Gif avatar

Gif server avatar (only nitro users)