Meddelandeförfrågningar är på för alla. Om du är i åldersgruppen tonåringar eller är obekräftad går alla direktmeddelanden från människor du inte är vänner med till en separat inkorg för meddelandeförfrågningar, så att du kan granska dem före de visas i din huvud-DM-lista, och du kan inte stänga av denna inställning förrän du bekräftar att du är vuxen.
När du är i åldersgruppen för vuxna kan du stänga av Meddelandeförfrågningar. Om en Användare i Åldersgrupp för vuxna har Meddelandeförfrågningar PÅ kommer de fortfarande att få Meddelanden från icke-Vänner dirigerade till Inkorg för Meddelandeförfrågningar, om de inte Dela en gemensam Vän Eller en Liten Server med avsändaren.
DM-spamfilter är inställda på ”filtrera alla”. Spamfiltrering tillämpas på alla inkommande DM. Detta är en standardinställning som kan justeras när som helst.
Vad vi går igenom i denna artikel:
Hur ser meddelandeförfrågningar ut?
För att visa meddelandeförfrågningar på dator- eller webbläsarklienten kan du välja din Hemflik och hitta mappen i bilden nedan:
Meddelandeförfrågningar på datorn
Från den här fliken kommer du att kunna visa användarprofiler för att kontrollera delade servrar och acceptera eller ignorera meddelandeförfrågningar. Även om det inte är möjligt att hämta ignorerade förfrågningar kommer människor att kunna skicka meddelandeförfrågningar till ditt konto på nytt beroende på dina serverinställningar och dina Användarinställningar > Innehåll och socialt > Inställningar för meddelandeförfrågningar.
Inställning för meddelandeförfrågningar i serverinställningar
Meddelandeförfrågningar begränsar vilket innehåll du kan se innan du godkänner meddelandeansökan för att svara. Du kan förhandsgranska ett meddelande i Meddelandeförfrågningar, men bilder eller andra filer kommer inte att vara synliga eller tillgängliga och alla länkar kommer att visas som vanlig text som inte kan väljas.
Inställningar för meddelandeförfrågningar i dina användarinställningar
Observera: fliken Meddelandeförfrågningar kommer endast att visas om det finns minst en väntande förfrågan. Alla meddelandeförfrågningar kommer att visa ett aviseringsmeddelande i klienten.
Vad är mappen Spam?
För att visa din spam-mapp, välj fliken Spam i vyn Meddelandeförfrågningar.
Fliken Spam i meddelandeförfrågningar
Från den här fliken kommer du att kunna visa användarprofiler för att kontrollera delade servrar och acceptera eller ignorera meddelandeförfrågningar i spam-mappen. Du kan också förhandsgranska och ignorera meddelanden genom att välja själva meddelandet.
Förhandsgranskning av en meddelandeförfrågan
Meddelandeförfrågningar på mobilen
På din mobilenhet kan du trycka på dina DMs och hitta en flik märkt Meddelandeförfrågningar om du har minst en väntande förfrågan. Denna flik kommer att innehålla en lista över de förfrågningar som du har tagit emot.
Du kommer att kunna visa både användarprofiler och välja mellan att acceptera eller ingorera förfrågningar i din mobilapp, som det visas nedan:
Fliken för direktmeddelanden > Fliken för meddelandeförfrågningar på mobil
förhandsgranska aktiverad (vänster) & förhandsgranska inaktiverad (höger)
Meddelandeförfrågningar för åldersgruppen tonåringar
Som en del av vårt ytterligare säkerhetsskydd för tonåringar är meddelandeförfrågningar automatiskt aktiverade för tonåringar. Detta hjälper till att filtrera bort oönskade DM-meddelanden genom att dirigera meddelanden från personer som tonåringar inte delar en server- eller vänanslutning med till en separat inkorg, så att de kan bestämma om de vill acceptera dem.
Användare måste vara i åldersgruppen för vuxna för att stänga av meddelandeförfrågningar. Du kan kontrollera din åldersgruppsstatus under Användarinställningar > Kontostatus.
Om din åldersgrupp är felaktig eller om du inte är bekräftad kan du bekräfta din åldersgrupp. Hitta mer detaljerade instruktioner här.
Hur du stänger av meddelandeförfrågningar
För att stänga av denna funktion för en viss server, gå till servermenyn > välj Sekretessinställningar > stäng av ”Meddelandeförfrågningar”:
Meddelandeförfrågningar inaktiverade
Detta innebär att meddelanden som skickas från andra medlemmar i den servern kommer autmatiskt att visas i din DM-lista, om de inte begränsas av Serverinställningar eller dina Användarinställningar > Meddelandebehörigheter > Direktmeddelandebehörigheter (DM)-lista.
Du kan även växla din globala inställning för meddelandeförfrågningar i Användarinställningar > Meddelandebehörigheter l, som det visas i skärmdumpen nedan.
Hantera direktmeddelanden: Kontrollera vem som kan kontakta dig
När en tonåring får direktmeddelanden (DM) från en avsändare för första gången, kommer Discord att upptäcka om en säkerhetsvarning ska skickas till tonåringen för detta DM. Om det upptäcks kommer Discord meddela tonåringen med en säkerhetsvarning som uppmuntrar dem att dubbelkolla om de vill svara och som kommer att tillhandahålla länkar för att blockera användaren eller visa fler säkerhetstips för att skydda sig. Läs mer om denna upplevelse här.