Med indstillingen Profilprivatliv kan du styre, hvem der har adgang til dine profiloplysninger på Discord.
Indholdet i denne artikel:
Hvad er indstillingen Privatliv for profil?
Med indstillingen Profilprivatliv kan du styre, hvem der kan se din fulde profil. Du kan vælge mellem forskellige indstillinger, f.eks. kun dine venner, venner og alle på dine servere. Denne indstilling kan tilgås fra skrivebords-, browser- og mobilenheder.
Indstillingen Privatliv for profil vil skjule følgende oplysninger:
Når indstillingen for Privatliv for profil er aktiveret, er følgende stadig synligt på din profil:
- Avatar
- Banner
- Vist navn
- Brugernavn
- Server-tag
- Kontoalder
- Fælles venner og servere
Sådan opdaterer du din profils privatlivsindstilling
Skrivebord/browser
1. Tryk på tandhjulet [] i nederste venstre hjørne for at få adgang til dine Brugerindstillinger.
2. Gå til fanen Data og privatliv, og rul ned til afsnittet Privatlivsindstilling for profil.
Privatliv for profil-indstilling
3. Her kan du vælge mellem følgende valgmuligheder:
- Venner og alle servere: Din fulde profil vil være synlig for dine venner og alle servere, du deltager i.
- Kun venner og små servere: Din profil vil være synlig for alle venner og personer i dine servere med 200 eller færre medlemmer.
- Kun venner: Din profil vil kun være synlig for dine venner.
4. Når du har valgt din foretrukne indstilling fra listen ovenfor, vil dine præferencer blive gemt automatisk.
Mobilapp
1. Tryk på You Bar nederst på skærmen.
2. Din profil åbnes og viser din avatar, dit brugernavn og din status.
3. For at åbne Indstillinger skal du trykke på tandhjulsikonet [] i det øverste højre hjørne af din profil.
4. Naviger til Data og privatliv, og rul derefter ned, indtil du ser indstillingen Profilprivatliv.
5. Her kan du vælge mellem følgende valgmuligheder:
- Venner og alle servere: Din fyldte profil vil være synlig for dine venner og medlemmer af alle servere, du tilmelder dig.
- Kun venner og Small servere: Din fyldte profil vil være synlig for dine venner og medlemmer af alle servere, du tilmelder dig med 200 eller færre medlemmer.
- Kun venner: Din profil vil kun være synlig for dine venner.
6. Tryk på den indstilling, du vil vælge, og naviger derefter ud af dine indstillinger for at gemme.
Indstillingen Privatliv for profil på mobil
Profilprivatliv for teenagere
Hvis du er teenager, er indstillingen for profilprivatliv forudindstillet i henhold til din region. Disse standardindstillinger er beregnet til at give dig beskyttelse af dit privatliv med det samme, og du kan ændre dem når som helst. Der kræves ingen aldersbekræftelse for at opdatere denne indstilling.
Teenagere i Storbritannien, Brasilien og Australien: Teenagerkonti i disse regioner starter med at indstille deres profil til Kun venner. Dette betyder, at kun bekræftede venner kan se dine fyldte profildetaljer.
Teenagere alle andre steder: Teenagerkonti i alle andre regioner starter med Venner og Small servere. Din profil er synlig for venner og alle på dine servere med 200 eller færre medlemmer.
Voksne (alle regioner): Voksenkonti starter med Venner og alle servere overalt.
Hvordan påvirker dette indstillingen for Aktivitetsdeling?
Privatliv for profil og Aktivitetsdeling er separate indstillinger, men de arbejder sammen for at give dig ensartet kontrol over din synlighed på Discord.
Når du ændrer din profils privatlivsindstilling, vil du blive bedt om at opdatere din Aktivitetsdelingsindstilling, så den matcher. Hvis du for eksempel indstiller Privatliv for profil til Kun venner, vil Discord spørge, om du også vil begrænse Aktivitetsdeling til kun venner. Du kan vælge at opdatere begge indstillinger på én gang eller afvise og administrere dem uafhængigt.
Vil du også stoppe med at dele aktivitet? vindue-prompt
Du kan til enhver tid gennemgå og justere din indstilling for Aktivitetsdeling i Brugerindstillinger > Aktivitetsprivatliv. For at få mere at vide, se Aktivitetsdeling til Discord.
Ofte stillede spørgsmål
Sp.: Er jeg forpligtet til at gennemgå alderssikring for at ændre denne indstilling?
Sv.: Nej. Du kan til enhver tid ændre denne indstilling under Data og privatliv > Privatliv for profil.
S: Hvis min profil er privat, kan folk så stadig sende mig venneanmodninger?
Sv.: Ja. Hvis du gør din profil privat, påvirker det ikke din evne til at modtage venneanmodninger. Andre kan stadig sende dig en venneanmodning, selvom de ikke kan se dine fulde profildetaljer.
Sp.: Hvis min profil er privat, kan mennesker så stadig sende mig DM'er?
Sv.: Ja. Du kan kontrollere, hvem der kan sende dig direkte beskeder via dine Indhold og social-indstillinger. Din profils privatliv påvirker ikke denne indstilling.
Sp.: Hvordan fungerer indstillingen Privatliv for profil for servermoderatorer?
Sv.: Af sikkerhedsmæssige årsager er det vigtigt at give brugere kontrol over deres profiloplysninger, og det gælder for alle, herunder moderatorer. Moderatorer får ikke en anden type adgang til private profiloplysninger og vil derfor se de samme oplysninger som ethvert andet nuværende medlem i din delte server.
Når det er sagt, beholder moderatorer alle deres eksisterende administrative community-værktøjer, som de har brug for til at holde deres communities sikre. Brugernavn, vist navn, kontoalder og fælles serverinformationer forbliver synlige, uanset hvad.