Indholdet i denne artikel:
Hvad er aktivitetsdeling på Discord?
Når du deltager i bestemte detekterbare aktiviteter (såsom at spille et spil eller lytte til musik), kan Discord vise oplysninger om disse aktiviteter. Dette omfatter hvornår og hvordan du deltog, samt information om aktiviteten. Nogle eksempler på de typer af aktiviteter, vi viser:
1. Detekterbare spil, du spiller på en computer
2. Spil, du spiller på Xbox eller PlayStation
3. Spotify
4. Crunchyroll
5. 1. og 3. partsaktiviteter på Discord
6. Og mere!
Spil og aktiviteter, der understøtter Rich Presence vil vise endnu mere cool ting om, hvad der sker i aktiviteten.
Og nogle aktiviteter fra andre tjenester som Spotify eller Crunchyroll kræver, at du tilslutter din konto til Discord. Du kan få mere at vide om disse i vores artikel om forbindelser her.
Eksempel på meddelelse om spilaktivitet
Sådan får du vist aktivitet
Aktivitet kan ses flere steder i Discord-appen.
I Brugerprofiler
Når du kigger på din brugerprofil, kan du se din historik over seneste aktiviteter for de sidste 30 dage.
Historik over seneste aktiviteter på brugerprofil
På Globale Aktivitetskort
Du kan også se aktivitetskort ved at tjekke en brugers profil i mobilappen eller i Vennelisten i skrivebordsappen. Disse kort viser den seneste aktivitet for venner og personer, du interagerer med i dine servere.
Aktivitetskort i vennelisten på skrivebordsappen (øverst) og aktivitetskort på brugerprofil på mobilen (nederst)
Som statusbesked
Når du er på en server, kan aktiviteten vises som en status i medlemslisten, afhængigt af dine indstillinger.
Aktivitetsstatus i medlemslisten på skrivebordsappen
Hvordan kontrollerer jeg hvem der ser min aktivitet?
Aktivitetsdeling for teenage-aldersgruppen
Som en del af vores ekstra sikkerhedsforanstaltninger for teenagere har vi opsat standardindstillinger for aktivitetsdeling for brugere i teenage-aldersgruppen. Du kan til enhver tid ændre denne indstilling, og du behøver ikke at være i voksen-aldersgruppen.
Brugere i teenage-aldersgruppen: Har som standard deres aktivitetsdeling sat til Venner og små servere. Det betyder, at deres fulde profiloplysninger kun er synlige for deres venner og medlemmer af små servere (< 200 medlemmer), som de deltager i, ikke medlemmer af alle fælles servere.
Brugere i aldersgruppen for voksne eller brugere, der ikke er bekræftet: Har som standard deres aktivitetsdeling sat til Venner og alle servere overalt.
Globale indstillinger
I dine generelle indstillinger kan du bestemme, om enhver form for aktivitet skal vises for andre, uanset om de er venner eller ej.
1. Vælg tandhjulet [] ved siden af dit Discord-brugernavn for at få adgang til dine Brugerindstillinger.
2. Vælg derefter Aktivitetsdeling, hvor du finder dine Indstillinger for aktivitet.
3. Her kan du indstille, hvordan du vil dele dine aktivitetsdeling.
- Del min aktivitet - Denne skydeknap kontrollerer om andre på Discord kan se din delte aktivitet.
4. Du kan også bestemme dine standardindstillinger for deling for at kontrollere, hvem der kan se din spil- og appaktivitet, når du tilmelder dig en ny server:
-
Del automatisk min aktivitet med
- Venner og alle servere: Din aktivitet deles med venner og medlemmer af alle de servere, du tilmelder dig.
- Kun venner og small servere: Din aktivitet deles med venner og medlemmer af alle servere med 200 medlemmer eller færre, som du tilmelder dig.
- Kun venner: Din aktivitet deles kun med dine venner.
- Mine servere – Du kan tilpasse dine aktivitetsdeling yderligere ved at aktivere eller deaktivere dine aktivitetsdeling for hver enkelt server.
Hvis aktivitetsdeling er aktiveret på en server, vil kontakten ved siden af serveren stå på TIL. Hvis det er deaktiveret, vil serveren blive slået FRA.
"Del min aktivitet"-knappen under "Hvilken aktivitet jeg deler"
I visse lande og situationer kan denne indstilling være deaktiveret som standard for dig. Du kan altid ændre dine indstillinger ved at følge vejledningen ovenfor.
Pr. server-kontrol
Hvis du vil kontrollere hvilke servere, der kan se din seneste aktivitet, kan du deaktivere eller aktivere indstillinger per server.
1. Gå til den server du vil aktivere eller deaktivere aktivitetsstatusindstillinger for.
2. Højreklik på serverens navn eller vælg rullemenuen.
3. Vælg derefter Privatlivsindstillinger. Dette vil give dig mulighed for at slå indstillingen Aktivitetsstatus til eller fra.
Aktivitetsstatus i privatlivsindstillinger på en server
Bemærk:
- Medlemmer af en server, der er deaktiveret, vil stadig kunne se din aktivitet, hvis de også er venner med dig, eller hvis de deler en anden server med dig, hvor deling af din aktivitet er tilladt.
- Selvom aktivitetsstatussen kan være slået fra for en bestemt server, vil du stadig se statussen på din side, medmindre du har deaktiveret den helt.
Forbindelsesindstillinger
For alle forbundne konti, der understøtter deling af din seneste aktivitet eller Rich Presence, vil du se en knap til at dele din aktivitet med andre i menuen Forbindelser, under dine Brugerindstillinger > Forbundne apps.
Aktivitetsdeling i Forbundne apps
Du kan aktivere eller deaktivere hver enkelt forbindelse, men aktivitet vil kun blive delt, så længe de globale indstillinger også er aktiveret.
Detektering af spil
Du kan aktivere eller deaktivere individuelle spil fra at blive vist som en aktivitet i menuen Registrerede spil i Brugerindstillinger > Spil og apps. Aktivitet vil blive delt, så længe den globale indstilling også er slået til.
Registrerede spil i indstillingerne for spil og apps
Seneste aktivitetshistorik
Når du ser din brugerprofil, kan du også rydde din Spilhistorik for at fjerne den fra din aktivitetshistorik.
1. Vælg din brugerprofil i nederste venstre hjørne af appen for at se menuen for din brugerstatus.
2. Vælg din profilavatar for at se din hele din profil.
Brugerprofil viser aktivitet
3. Når du er her, skal du trykke på Aktivitet under profilkategorierne.
Fanen Aktivitet i den fulde profil
4. Dette vil tage dig til din aktivitetshistorik, hvor du kan trykke på de tre prikker [] til højre for aktiviteten og derefter på Ryd spilhistorik.
5. I Ryd spilhistorik skal du trykke på knappen Ryd i nederste højre hjørne for at fjerne aktiviteten fra din historik.
Valgmuligheden 'Ryd spilhistorik' i aktivitetsmenuen (øverst) og bekræftelse af rydning af spilhistorik (nederst)
Hvem kan deltage i mine spil
Hvis du deler din aktivitet og spiller et spil, der understøtter rich presence, kan venner og andre servermedlemmer, der er i den samme stemmekanal som dig, deltage i det samme spil, du spiller. Du har to muligheder, som du kan aktivere:
Indstillinger for spildeltagelse
- Tillad venner at deltage i mit spil: Giver dine Discord-venner mulighed for at deltage i det spil, du spiller, som bliver delt som din aktivitet.
- Tillad deltagere i talekanaler at deltage i mit spil: Giver andre servermedlemmer, der er i den samme talekanal som dig, mulighed for at deltage i det spil, du spiller, som bliver delt som din aktivitet. Denne funktion er dog kun tilgængelig på servere, der ikke er Community-servere.
Du kan læse mere om, hvordan spilinvitationer fungerer på Discord, i denne artikel.
Sådan fungerer aktivitetsdeling med din profils privatlivsindstilling
Indstillingen for profilprivatliv og aktivitetsdeling er separate indstillinger, men de arbejder sammen for at give dig ensartet kontrol over din synlighed på Discord.
Når du ændrer din profils privatlivsindstilling, vil du blive bedt om at opdatere indstillingen for Aktivitetsdeling, så den matcher og omvendt. Hvis du for eksempel indstiller Privatliv for profil til Kun venner, vil Discord spørge, om du også vil begrænse Aktivitetsdeling til kun venner. Du kan vælge at opdatere begge indstillinger på én gang eller afvise og håndtere dem uafhængigt.